Zoeken

Dit had ik veel eerder moeten doen!


Iedereen die een bedrijf start of net voor zichzelf begint, heeft afwegingen te maken. Er moet zoveel gebeuren, waar ga je in investeren en waar in niet? Het laten maken van professionele foto’s van je product of bedrijf is iets wat vaak wordt uitgesteld. Afwegingen die gemaakt worden zijn meestal financieel gemotiveerd en komt het er op neer dat je veel zelf moet doen of moet uitbesteden. Ik ben ervan overtuigd dat ieder zijn of haar specialisme heeft en aangezien je zelf niet overal in kan uitblinken, kan je ook niet alles zelf 100% goed doen.

Ik krijg vaak te horen na een fotoshoot ‘’Dit had ik veel eerder moeten doen’’ en dat is natuurlijk ook logisch want je moet eerst een pad bewandelen voor je weet wat je zelf kunt doen en wat je beter aan iemand anders over kan laten.

Wat fotografie voor jou en je bedrijf kan doen, wordt vaak onderschat. ‘’Ik heb een nichtje met een camera’’ of ‘’Ik maak mijn foto’s zelf wel met mijn iPhone’’. Dat lijkt prima wanneer je net begint, maar vergeet niet dat elke foto die jij maakt en publiceert een uithangbord is voor jouw product of dienst die je graag aan de man wilt brengen.


Zoals elke goede foto voor goede reclame zorgt omdat daar over nagedacht is, zo is ook elke slechte foto negatieve reclame voor jou en je bedrijf. Hoe vaak kijk jij nog naar sociaal media van een bedrijf die alleen maar slechte foto’s plaatst of hoe vaak beveel jij een Instagram aan waar alleen maar slechte foto’s op staan? Een  ‘slechte’ foto registreer je niet als zodanig, maar zorgt er wel voor dat je interesse niet wordt getriggerd en dat je daardoor vaak niet verder kijkt/ leest. 


Nu is dus de vraag: “wanneer investeer je in goede foto’s waar over nagedacht is zodat jouw merk of product de aandacht krijgt die het verdient en interesse opwekt bij potentiele klanten?” Als je het mij vraagt: meteen! Als je echt serieus bent in het opbouwen van een merk, investeer je voor je daar de vruchten van kan plukken. Je zorgt dus voor een goede basis zodat je merk meteen staat!


Overtuig jezelf. Let eens op gevestigde merken en zie wat een goede foto kan doen. Zie het verschil. En als je echt serieus bent, bel, app of mail me om samen te kijken hoe we jouw product professioneel neer gaan zetten.

12 keer bekeken0 reacties
  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel

Bedrijfsfotograaf Eindhoven

nick@wanderbrooks.nl

0650295435

Eindhoven