05 Bolivia 10-01-20.jpg

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Contact:
wanderbrooks-veeg-geel.png

Bedankt voor de inzending!

wanderbrooks-embleem-full-color.png

Maria Stuartstraat 1

5616 AL Eindhoven

KVK: 71139206

BTW: NL001910412B03

Nick Meulenbroeks

Nick@wanderbrooks.nl

+31 650295435

Google Reviews

Mike  / Premium Car Selection

Op advies van een vriend bij Nick uit gekomen, die had daar een aantal mooie bedrijfsfoto's gemaakt op locatie. Ik was eigenlijk meteen overtuigd, Nick in de ochtend op gebeld en hij kon dezelfde dag nog een plekje vrij maken voor de shoot, zeer flexibel dus! Nick denkt mee met de wensen van zijn klanten en het was een erg gezellige shoot:) een goede connectie met de fotograaf is heel belangrijk voor goede foto's, als je jezelf niet op je gemak voelt ga je dit terug zien in de resultaten. Erg snelle levertijd en korte, duidelijke lijnen daar hou ik van. Wij zullen in de toekomst zeker nog een keer met Nick gaan samenwerken. Daarom dikke 5 sterren!

Iris  / Soulvibe

Nick is an excellent, down to earth and calm photographer. In our yoga case it is was of essence that you don't hear or see the photographer as you don't want to distract the people who mindfully practice. Nick made beautiful shots while the space he had to work with wasn't the best setting and he made sure to be invisible while taking the shots. I absolutely recommend to work with Nick as he has an creative and problem solving mindset. He is not only a wonderful photographer, he is a really nice and warm personality to work with.

Alex  / MZV Racing

Voor MvZ Racing heeft Nick een fotoshoot gedaan en tijdens de dag zelf live een aantal foto's van ons team gemaakt. Het resultaat mag er zijn. Prachtige foto's waar wij heel blij en trots op zijn. Naast de kwaliteitsfoto's denkt Nick met je mee, is praktisch en komt met creatieve oplossingen. Echt een topper!

Thijs  / Garage Remko

Door Nick van Wanderbrooks, bedrijfsfoto’s laten maken van onze garage, werkzaamheden en medewerkers. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Qua belichting is onze garage niet optimaal maar Nick komt met creatieve oplossingen en luistert goed naar wat WIJ belangrijk vinden voor de foto’s! Super bedankt Nick!

Susanne van Gendt

Een poos geleden heb ik met Nick samengewerkt tbv het ontwikkelen van creative assets (sportfotografie) voor een opdrachtgever. Naast het feit dat de visuele stijl van Nick mij op voorhand al enorm aansprak, vond ik ook het contact tijdens en achteraf met Nick heel fijn! Nick is proactief, reageert snel, denkt mee, doet zelf vooronderzoek en is van begin tot eind onwijs betrokken. De bewerkte beelden die zijn opgeleverd zijn met ontzettend veel aandacht voor detail, verrassende effecten en liefde voor het vak bewerkt! Ik beveel Nick van harte aan als fotograaf

Rutger  / Plan ROS

Nick heeft recentelijk voor ons een hele mooie foto gemaakt en geleverd. Vooraf is uitgebreid de tijd genomen om onze ideeën en wensen te bespreken. Tijdens de fotoshoot is hier op een prettige, maar ook op een professionele manier, gehoor aan gegeven. Met het eindresultaat zijn wij dan ook ontzettend blij. Nick geeft zijn foto's met zijn visie en creativiteit net even die extra beleving, waardoor je het eindresultaat nog beter kan waarderen.

Evert  / Hoppacase

Al meerdere malen hebben wij Nick gevraagd voor fotografie klussen. De productfoto's evenals foto's met modellen worden goed en professioneel vastgelegd en afgeleverd. Nick is ook een erg fijn persoon om mee samen te werken. Wij zijn zeer tevreden met de resultaten en zullen Nick en Wanderbrooks nog vaker inschakelen in de toekomst.

Ralf / Krikke vloeren specialist

Nick is echt een creatieve vakman. Ik ben met Nick een samenwerking aangegaan voor de foto’s van de website van mijn bedrijf. En ik zeg eerlijk, in eerste instantie leek het voor mij vrij prijzig. Echter nu ik met foto’s van Nick de kwaliteit van mijn product kan laten zien, betaald het zich dubbel en dwars terug en vind ik dat hij iedere euro meer dan waard is geweest. Ik blijf ik dan ook met hem samenwerken.