top of page
bolivia

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Fotograaf Eindhoven
Contact:
wanderbrooks

Bedankt voor de inzending!

Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven
Plan-B Unit 5.09
KVK: 71139206
BTW: NL001910412B03

Nick Meulenbroeks
Nick@wanderbrooks.nl
+31 650295435

Welkom bij mijn wereld van bedrijfsfotografie in Eindhoven, waar beelden spreken en verhalen vertellen. Ik ben toegewijd aan het vastleggen van de ziel van jouw bedrijf door de lens van mijn camera. Mijn passie ligt in het vangen van de unieke sfeer en identiteit van elk bedrijf. Of het nu gaat om portretten van je team die de kern van je bedrijf weergeven, het vastleggen van de bedrijfscultuur in actie of het presenteren van je producten op een onweerstaanbare manier, mijn doel is om beelden te creëren die spreken. Naast bedrijfsfotografie bied ik ook hoogwaardige productfotografie aan. Ik begrijp dat de visuele representatie van je producten essentieel is voor je merk. Daarom werk ik nauwkeurig om de kenmerken, details en unieke eigenschappen van je producten vast te leggen, zodat ze tot leven komen op foto's. Met mijn studio in Eindhoven sta ik klaar om samen te werken aan beelden die jouw verhaal vertellen. Laten we de kracht van beeldvorming gebruiken om jouw bedrijf te laten schitteren. Neem vandaag nog contact op en laten we samen de visuele identiteit van jouw bedrijf vastleggen.

Google Reviews

Mike  / Premium Car Selection

Op advies van een vriend bij Nick uit gekomen, die had daar een aantal mooie bedrijfsfoto's gemaakt op locatie. Ik was eigenlijk meteen overtuigd, Nick in de ochtend op gebeld en hij kon dezelfde dag nog een plekje vrij maken voor de shoot, zeer flexibel dus! Nick denkt mee met de wensen van zijn klanten en het was een erg gezellige shoot:) een goede connectie met de fotograaf is heel belangrijk voor goede foto's, als je jezelf niet op je gemak voelt ga je dit terug zien in de resultaten. Erg snelle levertijd en korte, duidelijke lijnen daar hou ik van. Wij zullen in de toekomst zeker nog een keer met Nick gaan samenwerken. Daarom dikke 5 sterren!

Alex  / MZV Racing

Voor MvZ Racing heeft Nick een fotoshoot gedaan en tijdens de dag zelf live een aantal foto's van ons team gemaakt. Het resultaat mag er zijn. Prachtige foto's waar wij heel blij en trots op zijn. Naast de kwaliteitsfoto's denkt Nick met je mee, is praktisch en komt met creatieve oplossingen. Echt een topper!

Thijs  / Garage Remko

Door Nick van Wanderbrooks, bedrijfsfoto’s laten maken van onze garage, werkzaamheden en medewerkers. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Qua belichting is onze garage niet optimaal maar Nick komt met creatieve oplossingen en luistert goed naar wat WIJ belangrijk vinden voor de foto’s! Super bedankt Nick!

Susanne van Gendt

Een poos geleden heb ik met Nick samengewerkt tbv het ontwikkelen van creative assets (sportfotografie) voor een opdrachtgever. Naast het feit dat de visuele stijl van Nick mij op voorhand al enorm aansprak, vond ik ook het contact tijdens en achteraf met Nick heel fijn! Nick is proactief, reageert snel, denkt mee, doet zelf vooronderzoek en is van begin tot eind onwijs betrokken. De bewerkte beelden die zijn opgeleverd zijn met ontzettend veel aandacht voor detail, verrassende effecten en liefde voor het vak bewerkt! Ik beveel Nick van harte aan als fotograaf

Ilja / Waffelinq

Ik heb Nick ooit gevraagd voor een shoot in de fitness en ik was zo aangenaam verrast dat ik hem wederom heb gevraagd voor een andere shoot. Deze shoot was voor mijn horecaonderneming om mijn gerechten te fotograferen. Iets totaal anders en ook hier heeft hij mij wederom enorm verbaast. Hij is heel professioneel en bereidt zich heel zorgvuldig voor. Wat ik vooral een pluspunt vind is dat je direct kunt meekijken en eventueel iets kunt veranderen. Hij is mega creatief en hij gaat voor kwaliteit. Ook heeft hij veel ervaring in de keuken en daarom zijn de foto’s van mijn gerechten echt heeeeel tof! Als ik ooit van baan/branche ga veranderen dan zou ik hem wederom vragen want ik denk oprecht dat hij heel multifunctioneel is en ik zou hem iedereen aanraden!

Gerben / Ortec

Nick heeft ons tijdens een zakelijk Event uitstekend ondersteund door middel van zijn passie voor fotografie. Er zijn super gave foto's uitgekomen van alle sprekers die tijdens ons Event op het podium hebben gestaan. Contact en omgang met Nick is super relaxed, een aanrader voor jouw (zakelijk) Event om Nick hiervoor te vragen!

Noor / Galerie Persoon

´kun jij onze galerie zo in beeld brengen dat je de grootte van de ruimte goed kunt inschatten, de verschillende hoeken dynamisch in beeld brengt en je toch ook de kunstwerken goed ziet?'
Met die vraag klopten we aan bij Nick en hij begreep meteen wat we bedoelden. Natuurlijk kan dat :)
Zeer blij met het resultaat en ook met de gezelligheid tussen het fotograferen door.

Jordan / CoolCFT

Hoge kwaliteit fotografie en geweldige service. Nick begrijpt het project en helpt bij het ontwikkelen van ideeën om het idee zo goed mogelijk weer te geven door middel van foto's. Een plezier om mee te werken

Berry / El Puente

Per toeval tegen Nick aangelopen, vanwege zijn meedenkende houding toch besloten om een mooie shoot te plannen.
De foto's die zijn opgeleverd passen perfect bij de stijl en sfeer die ik zocht. Direct maar een vervolgafspraak gepland voor in de voorjaar.
Wat ik persoonlijk prettig vond is dat Nick tijdens de shoot al om feedback vraagt, dus zeker weet dat de verwachtingen juist worden overgebracht.

Iris  / Soulvibe

Nick is een uitstekende, nuchtere en rustige bedrijfsfotograaf. In onze yoga case was het van wezenlijk belang dat je de fotograaf niet hoort of ziet, omdat je de mensen die met aandacht oefenen niet wilt afleiden. Nick maakte prachtige foto's terwijl de ruimte waarmee hij moest werken niet de beste setting was en hij zorgde ervoor dat hij onzichtbaar was tijdens het maken van de foto's. Ik raad absoluut aan om met Nick samen te werken, omdat hij een creatieve en probleemoplossende mentaliteit heeft. Hij is niet alleen een geweldige fotograaf, hij is ook een hele fijne en warme persoonlijkheid om mee samen te werken.

Rutger  / Plan ROS

Nick heeft recentelijk voor ons een hele mooie foto gemaakt en geleverd. Vooraf is uitgebreid de tijd genomen om onze ideeën en wensen te bespreken. Tijdens de fotoshoot is hier op een prettige, maar ook op een professionele manier, gehoor aan gegeven. Met het eindresultaat zijn wij dan ook ontzettend blij. Nick geeft zijn foto's met zijn visie en creativiteit net even die extra beleving, waardoor je het eindresultaat nog beter kan waarderen.

Evert  / Hoppacase

Al meerdere malen hebben wij Nick gevraagd voor fotografie klussen. De productfoto's evenals foto's met modellen worden goed en professioneel vastgelegd en afgeleverd. Nick is ook een erg fijn persoon om mee samen te werken. Wij zijn zeer tevreden met de resultaten en zullen Nick en Wanderbrooks nog vaker inschakelen in de toekomst.

Ralf / Krikke vloeren specialist

Nick is echt een creatieve vakman. Ik ben met Nick een samenwerking aangegaan voor de foto’s van de website van mijn bedrijf. En ik zeg eerlijk, in eerste instantie leek het voor mij vrij prijzig. Echter nu ik met foto’s van Nick de kwaliteit van mijn product kan laten zien, betaald het zich dubbel en dwars terug en vind ik dat hij iedere euro meer dan waard is geweest. Ik blijf ik dan ook met hem samenwerken.

Karlijn / Twist

Nick is een geweldige fotograaf en ik zou hem elke opdracht toevertrouwen. Hij is zeer professioneel, creatief, kritisch en stelt de juiste vragen om vooraf al een goed beeld te krijgen van de opdracht en de verwachtingen. Hij geeft ook erg goed aan wat bij hem past en waarbij hij zich comfortabel voelt. Dat levert een hele prettige samenwerking en fantastische foto's op!

Thomas / Veranderd Gewoon

Voor de portretfoto’s van onze website www.verandertgewoon.nl hebben wij samengewerkt met Nick. Vanaf het eerste contact is duidelijk dat vakmanschap en - samen - wat moois creëren bij hem voorop staat.

Een helder proces met een intake, daarna moodboard en vervolgens samen aanscherpen tot een concreet doel en stijl voor de foto’s. Voor de portretfoto’s hebben we gekozen voor de studio van Nick. Een fijne en professionele plek waar je direct op je gemak voelt. Daar doet Nick trouwens ook alles voor: goede koffie, toffe muziek en natuurlijk de enorm ontspannen Boca (de hond). Dat maakt het verschil om tot goede foto’s te komen voor mensen zoals wij, die het niet gewend zijn om voor een camera te staan. Tijdens de shoot bekijk je direct resultaten, zodat je samen gaandeweg kunt fijn slijpen.

Nick denkt uiteraard ook inhoudelijk mee in stijl, compositie, type foto’s, en durft daarbij te challengen vanuit zijn vakmanschap.

Resultaat:Een serie portretfoto's (zwart-wit, tof!) voor op socials + van ons samen voor website e.d. De mooie nabewerking maakt het plaatje compleet. Het feit dat wij continu, ongevraagd, complimenten krijgen over de foto’s zegt genoeg.

Een volgende stap die wij met Nick zullen oppakken is een uitgebreide serie op locatie ter ondersteuning van een marketingcampagne. Daar hebben wij alle vertrouwen én zin in!

Ingrid / Woning en hypotheek

Ik heb Nick gevraagd om me te helpen voor foto’s op mijn website (hypotheek- en verzekeringskantoor). Hij liet me van tevoren goed nadenken over wat ik wilde, zodoende we tijdens de shoot-dag foto’s konden afvinken. Tijdens het fotograferen, stelt hij je op je gemak en let hij op alle details. Vervolgens laat hij de foto’s zien en maak je samen al een selectie. Na de afspraak ontving ik de bewerkte foto’s ook razendsnel. Daarnaast is Nick ook super aardig, ofwel een echte aanrader! Als ik ooit ergens een fotograaf voor nodig heb, ga ik zeker terug naar Nick

Danielle

Nick is een uitstekende fotograaf en ook nog eens prettig om mee samenwerken. Hij brengt een fijne sfeer op de set én het contact en aansturen van modellen doet hij op prettige wijze! Een feestje om mee te werken.

Richard / Expo Expert

Super fijn om met Nick samen te werken. voor eXpo eXpert heeft Nick stands gefotografeerd op diverse locaties maar ook product fotos gemaakt van onze oplossingen. Fijn dat als wij het prima vinden dat het voor Nick betekend dat het nog niet 100% is en dat hij wil zorgen voor het perfecte plaatje. Samen met zijn inbreng een top fotograaf om mee samen te werken.

bottom of page