top of page

Over mij:

Het verhaal

"Ontdek de wereld door mijn lens: Van Militair tot Wereldreiziger tot Fotograaf"

Welkom op mijn pagina! mijn pad heeft me geleid van een dertienjarige militaire dienst naar een driejarige ontdekkingstocht rond de wereld als fotograaf. Nu, met een eigen fotostudio in als fotograaf Eindhoven, deel ik graag mijn passie voor beelden met jou.

Wanderbrooks, een samensmelting van mijn achternaam 'Meulenbroeks' en wanderlust. Mijn naam en reislust hebben zich verenigd om een naam te vormen die de essentie van mijn bedrijf als fotograaf belichaamt.'Meulenbroeks', mijn achternaam, voegt een persoonlijk tintje toe aan deze reis. Het symboliseert mijn identiteit, mijn toewijding aan vakmanschap en mijn streven naar iets unieks in elk beeld dat ik vastleg. Het is het fundament van mijn werk, waar mijn naam en reislust samenkomen.

Mijn reis begon met mijn toewijding aan het dienen in het leger, waar ik niet alleen discipline en doorzettingsvermogen heb opgedaan, maar ook een diep gevoel van avontuur en een verlangen naar ontdekking heb gekoesterd. Na mijn militaire dienst heb ik besloten om mijn hart te volgen en de wereld te verkennen met mijn camera als fotograaf.

Drie jaar lang heb ik de wereld rondgereisd, het vangen van de kleuren, de culturen en de verhalen die onze wereld zo uniek maken. Elke klik van mijn camera vertelt een nieuw verhaal, een moment vastgelegd in de tijd, gevuld met emotie, schoonheid en authenticiteit.

Fotograaf Eindhoven
Fotograaf Eindhoven

Nu ben ik thuis in Eindhoven, waar ik mijn eigen fotostudio heb opgezet. Hier kan ik mijn ervaring, mijn passie voor reizen en mijn liefde voor fotografie samenbrengen. Of het nu gaat om portretten die een verhaal vertellen, productfotografie die de essentie van jouw merk vastlegt, of het vastleggen van bedrijfsculturen, ik sta klaar om mijn ervaring en creativiteit in te zetten om jouw verhaal te vertellen.

Mijn fotostudio bevindt zich te midden van de bruisende energie van Plan-B, een broedplaats voor creatieve ondernemers in Eindhoven. In deze dynamische omgeving van Plan-B komt de magie van beeldcreatie tot bloei. Omgeven door gelijkgestemde creatievelingen, krijgt mijn fotografie hier een extra impuls. Het is een plek waar ideeën vrij stromen en waar samenwerking en innovatie tot de kern van het creatieve proces behoren.

Plan-B, een hotspot van innovatie en ondernemerschap, biedt de perfecte omgeving voor Wanderbrooks Fotografie. Hier komen niet alleen beelden tot leven, maar ook samenwerkingen die leiden tot verrassende en unieke visuele verhalen.

Neem een kijkje in mijn portfolio en laten we samen werken aan het vastleggen van de momenten die ertoe doen. Welkom in mijn wereld van beeldvorming en avontuur!

Nick Meulenbroeks

Wanderbrooks

bottom of page